Afbeelding

Aanmelden voor Ondernemersprijs Brielle 2019

Actueel 265 keer gelezen

Brielle - Ondernemers kunnen zich aanmelden of voorgedragen worden voor de Ondernemersprijs 2019. Begin volgend jaar maakt de jury de winnaar bekend. De jury bestaat uit de wethouder economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging, een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business en de winnaar van de ondernemersprijs 2018. Zij zoeken dé ondernemer die zich dit jaar heeft onderscheiden. De jury roept iedereen op om voor 1 november 2019 ondernemers aan te melden of voor te dragen via de website.

De prijs is voor een gedreven ondernemer die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden of voorgedragen worden door de jury of door derden. Aanmeldingen of voordrachten kunnen via www.brielle.nl/ondernemersprijs. Uit alle inzendingen worden drie genomineerden bekend gemaakt tijdens de ondernemersavond op 14 november a.s. De uitreiking van de Ondernemersprijs vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst 2019 in de St. Catharijnekerk. 

Wie kan deelnemen of voorgedragen worden?

Een ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en zijn of haar bedrijf gestart is in gemeente Brielle vóór 1 juni 2019. De voordracht kan schriftelijk of per mail worden ingediend naar eigen invulling en creativiteit en moet worden voorzien van contactgegevens en een motivatie conform onderstaande criteria.

De jury beoordeelt de inzendingen op kwalitatief ondernemerschap:

a.   Innoverend vermogen;
b.   Onderscheidend vermogen; 
c.    Voorziet in een behoefte;
d.   Pioniersmentaliteit;
e.   Benutten en creëren van kansen;
f.    Bijzondere prestatie(s);
g.   Levert een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven, het imago van Brielle (bv. creëren werkgelegenheid, o.g.v. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, toepassen duurzaamheid, lokale betrokkenheid of van lokale betekenis; lokaal en/of regionaal).

Steun van het publiek

De jury beslist wie de winnaar van deze prijs wordt, maar u kunt natuurlijk ook de steun voor uw favoriet bekend maken. Uw steun weegt voor 25% mee in het juryoordeel. Vanaf 15 november 2019 kunt u op  www.brielle.nl/ondernemersprijs uw stem uitbrengen op de ondernemer van uw keuze!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant