Met wapperende mantels door de frisse wind werden de soep en de pompoenen uitgedeeld (Foto:MMV)
Met wapperende mantels door de frisse wind werden de soep en de pompoenen uitgedeeld (Foto:MMV) Foto: MMV

Pompoenen uitgedeeld aan Brielse winkeliers en horeca

Algemeen 448 keer gelezen

Brielle - Zaterdagmiddag zijn in aanloop naar de grote Halloween Spooktocht op vrijdag 1 november aanstaande, de pompoenen uitgedeeld aan alle winkels en horeca in de Brielse binnenstad voor de etalagewedstrijd.

Zoals ieder jaar, ging dat ook nu weer gepaard met enig spektakel. En om alvast in de stemming te komen voor dit super griezelige evenement, dat in de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen, deelden de winkeliers daarom op deze dag ook gratis pompoensoep uit vanaf de pompoenkar. Ook waren er speciale uitsnijsets en extra pompoenen voor de soep en voor de sier vanaf de kar te koop!

Etalagewedstrijd binnenstad
Het is de bedoeling dat de pompoenen op vrijdag 1 november op een goed zichtbare plek, zó worden tentoongesteld dat een jury ze op deze dag goed kan beoordelen. Alleen de meest indrukwekkend uitgesneden of anders bewerkte pompoen komt in aanmerking voor een prijs.

Wie wordt dit jaar de grote winnaar? De jury gaat op vrijdag 1 november tussen 10.00 en 15.00 uur op pad. De winnaar wordt meteen na de Halloween Spooktocht op vrijdagavond 1 november bekend gemaakt op de Markt. Op deze dag verzamelen ouders en kinderen om 18.45 uur. Om 19.00 uur vertrekt de parade vanaf de Markt. Het thema van dit jaar is 'Dia de Los Muertos': de Dag van de Doden!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant