Afbeelding

Officiële opening NAH Inloop in 't Dijckhuis te Vierpolders

Algemeen 250 keer gelezen

Vierpolders - Op woensdag 23 oktober 2019 werd de 2 wekelijkse inloop van NAH Niet Aangeboren Hersenletsel Trefpunt Voorne-Putten officieel geopend. Wethouder Hans van der Velde van gemeente Hellevoetsluis was namens de betrokken gemeentes aanwezig om deze handeling te verrichten in aanwezigheid van lotgenoten en enkele partners.

De inloop van het NAH Trefpunt is voor de gehele regio Voorne Putten. Daarom zijn alle gemeentes op het eiland betrokken bij dit vrijwilligers initiatief. Na een emotionele toespraak van wethouder Van Der Velde en een toelichting op het werk van de Stichting Niet Aangeboren Hersenletsel Voorne Putten door bestuurslid Rob Koopmans, werd de feestelijke taart door beide heren aangesneden.

NAH Trefpunt Voorne-Putten

NAH lotgenoten, hun partners, verzorgers en mantelzorgers kunnen terecht op de regelmatige bijeenkomsten van NAH Trefpunt Voorne-Putten in Spijkenisse en in Vierpolders. Hier kunnen zij in contact komen met andere lotgenoten en praten over de uitdagingen die NAH met zich meebrengt en hoe je meer balans krijgt in een leven met NAH. Bij deze bijeenkomsten komen niet alleen lotgenoten en partners van het eiland Voorne Putten, maar ook bijvoorbeeld van Rozenburg.

Tevens bieden deze bijeenkomsten de gelegenheid om samen activiteiten te ondernemen. Waar en wanneer deze bijeenkomsten plaatsvinden, staat op de website www.nahtrefpuntvoorneputten.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant