Afbeelding

Opera in de Infirmerie: Die Entführung aus dem Serail

Algemeen 83 keer gelezen

Brielle - Op woensdag 6 november 2019 kunt u bij Welzijn Ouderen in de Infirmerie weer genieten van een gezellige opera. Dit maal hebben ze een opera van Wolfgang Amadeus Mozart: Die Entführung aus dem Serail.

Deze opera is een zogenaamd Singspiel: een populaire operavorm in Duitsland in de late 18e en begin 19e eeuw. Het verhaal speelt zich af op het landgoed van Bassa in Turkije in het midden van de 16e eeuw. De Spaanse edelman Belmonte Lostados is opzoek naar zijn geliefde Constanze die samen met haar Engelse dienstmaagd Blondchen en diens verloofde Pedrillo door zeerovers is ontvoerd. Hij heeft ze ontdekt in het paleis van de pasja Bassa Selim. De pasja probeert tot nu toe vergeefs om het hart van Constanze te veroveren. Met hulp van Pedrillo probeert Belmonte de vrouwen uit het paleis te krijgen. Of dit plan ook slaagt kunt u woensdag 6 november zien in de Infirmerie.

De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om19.00 uur. U vindt de Infirmerie in de Rozemarijnstraat 42 in Brielle. Toegangsprijs € 3,50 en Bonuspashouders betalen € 1,50. (Pinnen of contactloos)

Voor meer inlichtingen telefoon 0181-728281

(van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant