Marcel van den Berg opende in Bergschenhoek de score voor Brielle in het duel tegen BVCB. (Foto: Wil van Balen)
Marcel van den Berg opende in Bergschenhoek de score voor Brielle in het duel tegen BVCB. (Foto: Wil van Balen) Foto: Wil van Balen

Brielle herstelt zich bij BVCB goed van dreun Neptunus

Algemeen 282 keer gelezen

Bergschenhoek – Brielle herstelde zich met een 1-3 zege bij BVCB in Bergschenhoek goed van de dreun die NeptunusSchiebroek vorige week zaterdag uitdeelde op 't Geuzenpark.

Tegen de drietanders revancheerde Brielle zich vorige week dinsdag overigens ook. Twee dagen na de 0-5 competitienederlaag knikkerde Brielle Neptunus in Rotterdam uit het bekertoernooi. Het werd 1-1 waarna de ploeg van trainer Stanley Rieborn de strafschoppenserie won: 5-6.

Topper
De blikken in Brielle zijn inmiddels alweer gericht op de topper van komende zaterdag als koploper SV Poortugaal naar 't Geuzenpark komt. Als Brielle een rol wil blijven spelen in deze competitie dan moet de ploeg van Rieborn SV Poortugaal, dat inmiddels al een gat van zeven (!) punten heeft met Brielle, de eerste nederlaag van dit seizoen toebrengen.

Lieshout
Marcel van den Berg opende, gelanceerd door een vrije trap van Alexander van Dommelen, de score voor Brielle bij BVCB: 0-1. Michael Mettrop maakte er na rust 0-2 van, nadat Brielle-keeper Mitchell Lieshout aan het einde van de eerste helft de gelijkmaker van de thuisclub had voorkomen. Toen BVCB toch op 1-2 kwam moest Lieshout zijn ploeg opnieuw overeind houden. Elwin Spoel gooide het duel in de slotfase met zijn goal op slot: 1-3.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant