Afbeelding

Serge Naberman deze vrijdag live in 't Kont van het Paard!

Actueel 332 keer gelezen

Brielle - Serge Naberman is bekend geworden als de gitarist bij de begeleidingsband van cabaretier Najib Amhali, Plussupportact. Maar ook als medeoprichter van de hardrockband Rebelstar en de top 100 rock coverband Mooie Meneren. Nu tourt hij ook solo als Rock 'N Roll Troubadour met de grootste rockhits.

Sommige mensen gaan voor de meisjes de muziek in. Alleen stond Serge al op zijn 8e te playbacken voor de spiegel met een plastic gitaartje. Net niet oud genoeg om te beseffen dat meisjes vooraan het podium een prettige bijkomstigheid zou blijken, maar niet te jong om zeker te weten dat muziek maken zijn eerste grote ware liefde zou zijn!

Inkoppers als "door de wol geverfd" , "sporen ruim verdiend" en "podiumbeest" dekken de lading niet eens, de mensen vermaken met covers van diverse legendarische artiesten, maar waar mogelijk ook met eigen werk natuurlijk wel! Nog net niet op het podium geboren maar wel zijn thuis… zanger/gitarist/producer en entertainer: Serge Naberman. Hij staat het liefst op het podium dan waar ook. Maakt muziek, speelt muziek en zingt muziek. De beste rockcovers van de laatste decennia vuurt Serge op je af.

Het optreden start vrijdag omstreeks 22.30 uur en de entree is gratis, Bier(brouwerij) en eetcafé 't Kont van het Paard vind u aan de Kaatsbaan in de mooie historische vesting van Brielle.

Op zondagmiddag zal er een optreden plaatsvinden van Griff Trio. Dit optreden word georganiseerd door de Folkclub Brielle en de entree hiervoor bedraagt € 10,- inclusief het eerste kopje koffie of thee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant