Afbeelding

Workshop 'Sta in je kracht en voel je goed' in 't Dijckhuis

Algemeen 199 keer gelezen

Vierpolders - Donderdag 21 november van 19.30 uur tot 21.30 uur komt Karin van der Valk weer in 't Dijckhuis. Wegens succes herhaalt zij de workshop 'Sta in je kracht en voel je goed'. Dit omdat de deelnemers er vorig jaar zo blij mee waren en omdat Karin van GrowAgain het zo leuk vindt om te geven!?

Als je jezelf kent, ben je krachtig en als je daarnaar handelt dan voel je je goed! Hoe belangrijk is het dat je weet en voelt hoe je in je kracht staat? Dat je de onrustsignalen van jezelf herkent en om kunt zetten in kracht en een goed gevoel. Dit bracht Karin op het idee om deze workshop te ontwikkelen.

Haar drive daarbij is al die mensen waarmee zij spreekt en die zij ziet worstelen, waarbij de kern van dit worstelen veelal ligt in de onwetendheid van hoe jezelf in elkaar zit. Wat voel je, wat doe je ermee en kan je vanuit kracht, voor jezelf rust creëren. Als jou dit aanspreekt geef je dan nu op bij Karin via karin@growagain.nl . Een vrijwillige bijdrage voor deze workshop wordt gewaardeerd.

Naast workshops vinden er in 't Dijckhuis een keur van activiteiten plaats.

Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/ of breng gewoon een bezoek aan 't Dijckhuis te Vierpolders, Hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant