Sleutel voor eerste huurder nieuw bedrijfsverzamelgebouw! | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Burgemeester Gregor Rensen overhandigde formeel de sleutel aan Tim van den Bulk van HB Technologie (Foto: Wil van Balen)
Burgemeester Gregor Rensen overhandigde formeel de sleutel aan Tim van den Bulk van HB Technologie (Foto: Wil van Balen) (Foto: Wil van Balen)

Sleutel voor eerste huurder nieuw bedrijfsverzamelgebouw!

  •   298 keer gelezen

Vierpolders – In slechts acht en een halve maand tijd is een wel heel bijzonder project gerealiseerd aan de Seggeweg 12 t/m 26 op bedrijventerrein Seggelant. Een hoogwaardig en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw, een project van Tichelarij IV BV.

Op woensdag 6 november jl. overhandigde burgemeester Gregor Rensen formeel de sleutel aan de eerste huurder, het bedrijf HB Technologie van Tim van den Bulk. HB Technologie heeft zich gevestigd op nummer 18. 

Het project heeft 8 bedrijfsunits bestaande uit 4 units met 100m2 bedrijfshal, 4 units met 150m2 bedrijfshal en allen hebben een kantoorruimte van ongeveer 40m2. Het project is gasloos opgeleverd, verwarming geschiedt door een lucht warmte pomp en elke unit heeft zijn ingeschatte elektra verbruik beschikbaar via zonnepanelen op het dak. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en kleurgebruik ter herkenning van de units. Verder is er alleen maar duurzame verlichting in het pand aanwezig.

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
Alle units worden te huur aangeboden via Q Makelaars Bedrijfshuisvesting. Heeft u interesse in één van deze fraai panden, vraag dan de brochure aan.

Fotografie: Wil van Balen


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>