Het Van Weel-Bethesda ziekenhuis staat op plaats 19 | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staat op plaats 19 bij de algemene ziekenhuizen in de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100. (Foto: Nick Ehbel)
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staat op plaats 19 bij de algemene ziekenhuizen in de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100. (Foto: Nick Ehbel) (Foto: )

Het Van Weel-Bethesda ziekenhuis staat op plaats 19

  •   138 keer gelezen

Dirksland - Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staat op plaats 19 bij de algemene ziekenhuizen in de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100. Het AD van vrijdag 8 november meldt dat het ziekenhuis het maximale aantal punten scoort met de controles op pijn, ernstige verwardheid en ondervoeding en het toezicht op medicijngebruik.

Dat zijn factoren die het herstel van patiënten kunnen beïnvloeden. Een ander positieve factor is dat in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis een zeer hoog percentage patiënten voor een operatie preventief antibiotica krijgt toegediend om infecties te voorkomen.

Basisziekenhuis PLUS
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een basisziekenhuis PLUS. Zij kiezen er bewust voor uitsluitend onderzoeken en behandelingen te doen, die ze optimaal zelf kunnen doen. Hebben onderzoeken of behandelingen meer kans van slagen bij meer gespecialiseerde specialisten of afdelingen, dan verwijzen zij hun patiënten door naar hun vaste samenwerkingspartners. Zo werken zij al jaren, tot grote tevredenheid van hun patiënten.

Op deze wijze wordt een basisziekenhuis een basisziekenhuis PLUS: een zeer specialistische begeleiding kan dan toch voor een belangrijk deel in de eigen omgeving gegeven worden. Het ziekenhuis heeft een protestants-christelijke identiteit. (Bron: www.vanweelbethesda.nl)


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>