Het optreden was een enorm succes!
Het optreden was een enorm succes!

Giften brengen maar liefst 1800,- euro op!

Algemeen 353 keer gelezen

Brielle - Op uitnodiging van Carla Gevers, lid van de cantorij van de Sint-Catharijnekerk, heeft het Oekraïens jongenskoor Dzvinochok uit Kiev samen met de Sint-Catharijne Cantorij op 29 oktober een uniek optreden verzorgd.

Het Oekraïens jongenskoor stond onder leiding van Ruben Tolmachov. En niet alleen het optreden was een enorm succes, er is ook een recordbedrag aan giften opgehaald!
Carla Gevers is heel erg blij met hoe alles is verlopen: "Dank voor allen die hebben bijgedragen aan het geweldige succes van dit avontuur. Het jongenskoor Dzvinochok uit Kiev en hun dirigent/ componist Ruben Tolmakov bezorgden menigeen kippenvel in de stampvolle CatharijneKerk! De waardering was hoor- en zichtbaar. De giften na afloop brachten het recordbedrag van bijna 1800,- euro op! Grote dank daarvoor van Ruben Tolmakov en namens het Koor Dzvinochok. Voortzetting van de samenwerking volgend jaar is onze intentie. Het onderbrengen van de koorleden in gastgezinnen is daarbij wel een nieuwe uitdaging. De contacten die gelegd zijn met de jongelui van het Bahurim Penta College, o.l.v. Jelle Holwerda kunnen dan uitgebreid worden, evenals uitwisseling van interesses en verdieping in wederzijdse leefgewoonten en cultuur. "Onze jongelui" van het Bahurim vertegenwoordigden de hele dag hun leeftijdsgenoten! Geweldig hoe goed, spontaan, sportief en behulpzaam zij waren! Naast de hele dag met het jongenskoor opgetrokken te zijn, waren zij hun supporters bij het concert. Over betrokkenheid gesproken!'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant