Anthony Piqué kreeg kansen, maar scoorde niet voor Brielle. (Foto: Wil van Balen).
Anthony Piqué kreeg kansen, maar scoorde niet voor Brielle. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Brielle krijgt Kagia in beker- duel pas in extra tijd klein

Algemeen 430 keer gelezen

Brielle - Pas in de extra tijd van het bekerduel met Kagia, kreeg Brielle afgelopen zaterdag de tweedeklasser klein: 1-0. Middenvelder Zepp Jacobs kroonde zich met zijn eerste doelpunt in Brielse dienst tot matchwinnaar.

'Dat is de tweede achtereenvolgende keer, dat we in de extra tijd een wedstrijd beslissen,' constateerde trainer Stanley Rieborn van Brielle na afloop. 'Vorige week wonnen we ook pas heel laat van SHO. Nu winnen we dus in het bekertoernooi van Kagia. Ik vind Kagia een stugge ploeg. En zeker toen ze zich na rust ver terug lieten zakken hadden we moeite om te scoren. Dat probleem is er eigenlijk al het hele seizoen. We creëren genoeg, maar de kansen verzilveren blijkt tot dusver moeilijk. Jazzy Adams, Anthony Piqué en Raoul Gillet hadden de kansen, maar het lukte niet. Gelukkig voorkwam die goal van Zepp Jacops op het laatste moment nog een strafschoppenserie. Want met pingels weet je het maar nooit. Dan kan het alle kanten op. En gezien de krachtsverhoudingen hadden wij echt het meeste recht op de overwinning.'

Nootdorp
Komende zaterdag hervat Brielle de competitie met een uitwedstrijd bij Nootdorp. 'En omdat SHO de inhaalwedstrijd bij Nootdorp verloor, blijft Brielle ook derde op de ranglijst in de eerste klasse B,' aldus Rieborn.

Foto: Wil van Balen 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant