Afbeelding
Foto: Martin van Gurp

Mantelzorgmiddag voor Brielse mantelzorgers wederom een groot succes!

Actueel 330 keer gelezen

Brielle - Op de jaarlijkse dag van de mantelzorg, 10 november jl. staan mantelzorgers centraal. Door het hele land zijn er rond deze datum activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Welzijn Ouderen heeft in het kader van de Landelijke Mantelzorgdag afgelopen woensdag 20 november, een gezellige middag in de Infirmerie georganiseerd voor mantelzorgers uit de gemeente Brielle.

De mantelzorgers werden welkom geheten door burgemeester Rensen; in zijn openingswoord gaf de burgemeester aan dat deze middag een extra blijk van waardering is voor de mantelzorgers, evenals de mantelzorgsalon en de Mantelzorgpas Voorne die door de gemeente wordt verstrekt. De Mantelzorgpas is een persoonlijke waarderingspas waar jaarlijks een tegoed op wordt gestort waarmee men bij verschillende lokale ondernemers in de gemeente kan betalen.

Na de opening kon men genieten van de voorstelling 'De mantelzorger voor het voetlicht' door pOOsitivOOs entertainment. Een voorstelling waar de kopzorgen rond het mantelzorgen op een ludieke wijze door de theatergroep voor het voetlicht werden gebracht; een voorstelling waar heerlijk om gelachen werd. Je voelde even dat je er echt uit was. Na afloop van de voorstelling werd er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nagepraat.

Kortom een gezellige middag! Waarbij mantelzorgers enthousiast reageerden ; 'heerlijk zo'n middag, ik hoef alleen maar te zitten en te genieten'. Na afloop zijn de mantelzorgers verwend met een bloemetje verzorgd door Ambiance bloemen. Ze kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag!

Voor informatie kunt u contact opnemen met Marja van der Lugt, Welzijn Ouderen, telefoon 728281 of via de email m.vanderlugt@catharinastichting.nl

Fotografie: Martin van Gurp

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant