Afbeelding

Cabaret van toen en nu in het BREStheater in Brielle

Algemeen 284 keer gelezen

Brielle - Komend weekend zijn er twee cabaretvoorstellingen te zien in BREStheater. Eén met een heel bekend duo van vroeger en één met een nog wat minder bekend nieuw talent van nu.

Op vrijdag 29 november staan Arie en Silvester op de planken in Brielle. Terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze 'BEST OF' show worden alle onvergetelijke acts afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds tekeer. 'Inhoud' wordt vakkundig platgestampt, 'theaterwetten' worden met vuile voeten getreden en 'nuance' wordt keihard de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest. Kortom: Oude wijn door oude zakken.

Iets te heftig allemaal? Kom dan een dag later naar Kirsten van Teijn. Vaste bezoekers van BREStheater kennen haar al en begrijpen wel waarom ze al voor de derde keer terug mag komen naar Brielle. In haar nieuwe voorstelling Nobel vertelt Kirsten over hoe we in alles proberen het perfecte plaatje te creëren. Deze generatie mag niet mislukken. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burnout dertigers, Instagram-terreur en ouders die gaan scheiden. Kirsten bespreekt het verlangen naar het uitbreken uit benauwde patronen, die worden doorgegeven in families, maar ook de patronen in zichzelf en haar generatie.

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant