De Pieten maken er weer een vrolijke boel van in het Brielse Sinterklaashuis!
De Pieten maken er weer een vrolijke boel van in het Brielse Sinterklaashuis!

Sinterklaashuis in Brielle is weer geopend!

Algemeen 331 keer gelezen

Brielle - Sinterklaas is vorige week zaterdag samen met zijn Pieten goed aangekomen in Brielle. Na de vermoeiende reis heeft de Sint, net als voorgaande jaren, weer direct zijn intrek genomen in het gezellige Brielse Sinterklaashuis om lekker bij te komen.

Loco burgemeester Robert van der Kooi opende samen met Sinterklaas en de kinderen van de St. Leonardusschool uit Brielle het huis officieel. Samen dansten ze de Pieten Macarena in de hal van het Arsenaal. Tot en met t/m 4 december aanstaande is het Brielse Sinterklaashuis weer te vinden in dit prachtige historische pand in de binnenstad aan de Rozemarijnstraat 46 te Brielle. Op schooldagen is het huis alleen geopend voor onderwijs instellingen. Woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zondag is het huis geopend voor particulieren.

Het bestuur van Stichting Het Brielse Sinterklaashuis bestaat uit Annemiek Balm en Manuela Frerichs. De stichting heeft ten doel kinderen kennis te laten maken met het Brielse Sinterklaashuis, niet alleen door deel te laten nemen aan diverse activiteiten in het huis, maar ook door middel van het aanreiken van een educatief lesprogramma aan alle deelnemende basisscholen, speciaal onderwijs, zorginstellingen en peuterspeelzalen. Ze doen dit al een paar jaar en hebben er nog steeds heel veel plezier in. "We hebben weer iedere dag feest hier in het huis!', aldus Manuela.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant