Afbeelding

Liedjescabaret in Alzheimer Café Brielle

Actueel 172 keer gelezen

Brielle - Het laatste Alzheimer Café Brielle van dit jaar zal plaatsvinden op woensdag 11 december 2019. En zoals gebruikelijk in december staan daarbij ook dit jaar weer ontspanning en gezelligheid voorop.

Het (liedjes)cabaretgezelschap 'Het Draait Om Mensen Nietwaar' was al eerder – met veel succes - te gast. Nu zijn ze terug in het Alzheimer Café met een ander programma. Het is geen gewone cabaretvoorstelling, deze avond wordt gevuld met liedjes, gedichten en af en toe een korte sketch over de gezondheidszorg. Soms hilarisch, maar vooral ook gevoelig (en soms confronterend). "Het Draait Om Mensen Nietwaar" neemt u met een lach en een traan mee in de wereld van dementie, de gezondheidszorg en de zorg voor elkaar, waarbij ook regelmatig aan het publiek wordt gevraagd om actief mee te zingen. Kortom: Ontspanning op een warme invoelende manier, waarbij muziek, verhalen en gedichten elkaar afwisselen.

Uiteraard is er een hapje en een drankje en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten. Het Alzheimer Café is vanaf 19.00 uur geopend. Aanvang 19.30 uur. Adres: Infirmerie, Rozemarijnstraat 42 te Brielle. Toegang en deelname gratis.

Het Alzheimer Café Brielle wordt gehouden op iedere tweede woensdagavond van de maand en is een informele ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en álle overige belangstellenden. Tijdens de bijeenkomsten met afwisselende onderwerpen krijgen de bezoekers informatie over dementie, kunnen zij vragen stellen en ideeën en ervaringen uitwisselen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant