Afbeelding

"Kerst Exclusief" 2019 door Big Band Libertatis Primitiae!

Actueel 247 keer gelezen

Brielle - Het is weer bijna de gezellige tijd rondom Kerst. Ook dit jaar verzorgt de Big Band van Libertatis Primitiae op zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december a.s. weer de zeer exclusieve Kerstconcerten in haar verenigingsgebouw in de Geuzenstraat 14 te Brielle.

In een prettig overdadige Kerstsfeer met bomen, lichtjes en andere Kerstdecoraties speelt de Big band & percussie band van Libertatis Primitiae een speciaal voor deze avond gearrangeerd muziekprogramma. Meezingen met de vele Kerstliederen is geen enkel probleem en u komt al helemaal in die speciale sfeer die rond het einde van het jaar voor een ieder zo bekend is. Tijdens de kerstconcerten "Kerst Exclusief" van de Big Band 'Libertatis Primitiae' wordt stemmige Kerstmuziek afgewisseld met swingend Kerstrepertoire en de Big Band muzikanten, samen met de zangeres Sandra, maken er een onvergetelijk concert van. Ook zijn er speciale Intermezzo's over de Kerst!

De Kerstconcerten van Libertatis zijn in Brielle een begrip geworden. In de Geuzenstraat 14 in Brielle, het gebouw van Libertatis, wordt u ontvangen in een gezellige intieme kerstsfeer. In de prachtig in Kerstsfeer versierde zaal met bomen, lichtjes en andere kerstdecoraties is het niet moeilijk om weg te dromen en af en toe misschien mee te zingen op de klanken van al die bekende/beroemde liedjes.

Voor dit exclusieve programma is de feestelijke toegangsprijs € 10,- p.p. inclusief koffie, thee, een heerlijk glaasje wijn of fris, met lekkere hapjes. Het avondprogramma op zaterdag 21 december begint om 20.15 uur en de zaal in de Geuzenstraat 14 is open vanaf 19.45 uur. De matinee op zondag 22 december begint om 14.30 uur, de zaal is dan open vanaf 14.00 uur.

Kaarten telefonisch te verkrijgen via tel. 0181-412009/06 18364765 via e-mail : secretariaat@libertatisprimitiae.nl

Zij hopen u te mogen ontvangen tijdens "Kerst Exclusief" om te genieten van een vrolijk en fijn Kerstconcert bij Libertatis Primitiae.

Meer informatie op de website : www.libertatisprimitiae.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant