De terugkeer van Bart rollof na een schorsing bracht rust in het elftal van Vierpolders. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Vierpolders mist kans op eerste competitiezege

Algemeen 228 keer gelezen

Vierpolders - Vierpolders liet afgelopen zaterdag in de derby aan de eigen Coosenhoek tegen FC Vlotbrug de kans op de eerste competitiezege liggen. De ploeg van trainer Paul Bestebreur bleef steken op 1-1.

Daardoor liep Vierpolders niet in op FC Vlotbrug en SC Botlek, de twee enige ploegen die na na tien competitieronden nog binnen het bereik van de hekkensluiters in 3D zijn.

Dichtbij
'Dichterbij dan vandaag zijn we nog niet bij een overwinning geweest,' treurde Bestebreur na afloop van de derby waarin Vierpolders net als de week ervoor bij OVV opnieuw een voorsprong uit handen had gegeven. 'Er was met de terugkeer van Bart Rollof meer rust in de ploeg,' aldus Bestebreur. 'En we kwamen door een goal van Glenn Stoffers ook op voorsprong. Maar we hielden FC Vlotbrug in leven omdat Michel van den Hurk, Glenn Stoffers en Jesper Lakerveld de voorsprong niet konden vergroten.'

Buitenspel
De gelijkmaker van FC Vlotbrug werd door Jordy Braber in buitenspelpositie gescoord. 'Maar de scheidsrechter liet het doorgaan,' aldus Bestebreur. 'Waarschijnlijk omdat er bij ons bij de 1-0 van Glenn ook twijfel was over buitenspel of niet...'

Fotografie: Wil van Balen