Er was taart voor alle leerlingen en het personeel van de school! (Foto: Martin van Gurp)
Er was taart voor alle leerlingen en het personeel van de school! (Foto: Martin van Gurp) Foto: Martin van Gurp

St. Leonardusschool viert volgend jaar groot feest!

Algemeen 1.126 keer gelezen

Brielle - Het is waar, op 2 december 2019 bestond de St. Leonardusschool 125 jaar! Dat zou natuurlijk groots gevierd moeten worden, maar dát is even uitgesteld. Ze houden 2 december wel aan als de dag dat de school gesticht is, maar dan ben je niet verzekerd van mooi weer om buiten feest te vieren. Ook hebben ze in deze periode het sinterklaas- en kerstfeest. Om die reden verschuiven ze het feest naar de zomer.

Maar natuurlijk lieten ze de jubileumdatum zelf niet zomaar voorbij gaan. Op 2 december was er sowieso taart voor alle leerlingen en het personeel van de school. De school was mooi versierd en de kinderen hadden hard geoefend op een heus schoollied dat ze deze dag met elkaar ten gehore brachten. Dat het feest op een later tijdstip volgt, heeft ook voordelen; zo duurt dit grote en speciale feest langer dan 1 dag en heeft de school er het hele jaar plezier van! Een ander voordeel is dat er meer tijd is om geld te kunnen inzamelen voor het feest. Dit zullen ze doen door middel van een sponsoractie, waar de ouders van de school begin volgend jaar meer van zullen horen. De geweldige ouderraad zal samen met het team van de St. Leonardusschool een onvergetelijk feest organiseren!

Nu, 125 jaar na de oprichting, telt de school ca. 360 leerlingen, 30 teamleden en 2 directieleden. Dat een school al 125 jaar bestaat is wel héél speciaal en hier zijn zij natuurlijk heel trots op!

Fotografie: Martin van Gurp

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant