Brielle op derde plaats na zege op Honselersdijk | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Alexander van Dommelen opende vanaf de stip de score voor Brielle in het duel met Honselersdijk. (Archieffoto: Wil van Balen).
Alexander van Dommelen opende vanaf de stip de score voor Brielle in het duel met Honselersdijk. (Archieffoto: Wil van Balen). (Foto: Wil van Balen)

Brielle op derde plaats na zege op Honselersdijk

  •   37 keer gelezen

Honselersdijk - In de elfde speelronde van de competitie in de eerste klasse B liep koploper SV Poortugaal tegen de tweede seizoensnederlaag aan, speelde nummer twee, NeputunusSchoebroek, gelijk en verloor nummer drie XerxesDZB.

Dat maakte de benauwde 1-2 zege van Brielle in een rommelige wedstrijd bij Honselersdijk extra lucratief voor de aan het einde van dit seizoen vertrekkende trainer Stanley Rieborn. Alexander van Dommelen (strafschop) en Raoul Gillet zorgden voor de Brielse goals.

Sprankelend
Brielle vindt zichzelf na afgelopen zaterdag terug op de derde plaats, zeven punten achter SV Poortugaal en vier achter NeptunusSchiebroek. Echt sprankelend voetbal heeft Brielle deze competitie nog niet laten zien, maar nu al heeft de ploeg van 't Geuzenpark net zoveel punten als vorig seizoen na dertien duels het geval was.

Dure
Van de drie nederlagen die Brielle tot dusver leed, was vooral die bij het povere Nootdorp (2-1) een dure. SV Poortugaal (0-4) en NeptunusSchiebroek (0-5) lieten er geen misverstand over bestaan dat ze beter waren in de directe confrontaties. Die forse nederlagen zorgen er ook voor dat er weinig optimisme bestaat over een seizoen waarin prijzen kunnen worden gepakt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>