Off-day Zwartewaal, Vierpolders onderuit bij DVO | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Kevin Abspoel was als een van de weinigen bij Zwartewaal niet geblesseerd, geschorst of op vakantie...(Foto: Wil van Balen).
Kevin Abspoel was als een van de weinigen bij Zwartewaal niet geblesseerd, geschorst of op vakantie...(Foto: Wil van Balen). (Foto: Wil van Balen)

Off-day Zwartewaal, Vierpolders onderuit bij DVO

  •   47 keer gelezen

Zwartewaal – Zwartewaal had een off-day in het thuisduel tegen Flakkee: 0-8. Vierpolders had op bezoek bij DVO '32 uitzicht op een gelijkspel, maar een rode kaart gooide roet in het eten: 3-1.

Blessures, schorsingen en vakantie zorgden ervoor dat trainer Ron Klein tegen Flakkee zeven spelers van zijn toch al smalle selectie miste.

Uitsluitsel
Klein, zag hoe zijn ploeg tegen Flakkee voor het eerst dit seizoen al n de eerste helft niet meekon met de tegenstander. 'We kwamen vandaag gewoon tekort,' aldus de oefenmeester, die twee weken bedenktijd vroeg over de vraag of hij volgend jaar een vierde seizoen als trainer van Zwartewaal ingaat, en daarover deze week uitsluitsel geeft.

Rood
Op bezoek bij DVO '32 liep Vierpolders al in de tweede minuut 'op zijn Vierpolders' tegen een 1-0 achterstand aan. 'We kozen weer voor de riskante voetballende oplossing in plaats van het wegrossen van de bal,' aldus trainer Paul Bestebreur. 'Dat kunnen we ons onder de huidige omstandigheden echt niet veroorloven.' Jesper Lakerveld zorgde voor de 1-1, maar toen Daniël Kapaan na rust aan de noodrem moest trekken om een doorbraak van zijn tegenstander te voorkomen en rood kreeg, moest Vierpolders met tien man verder. Toen liep DVO weg naar 3-1.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>