Afbeelding

Zwartewaal halverwege nog altijd zonder competitiezege

Algemeen 283 keer gelezen

Achthuizen - En ook de inhaalwedstrijd bij FIOS ging afgelopen zaterdag vlak voor de winterstop verloren voor Zwartewaal: 4-1. Door de nederlaag in Achthuizen is de ploeg van trainer Ron Klein met de competitie in de vierde klasse I tot halverwege gevorderd, nog altijd zonder overwinning.

Alleen tegen OFB leed Zwartewaal dit seizoen geen nederlaag. Aan de eigen Sluisweg pakte de piepjonge ploeg van Klein tegen de bezoekers uit Ooltgensplaat het enige punt in de competitie tot dusver.

Eer
Tegen FIOS redde Santino Langendoen bij een achterstand van 3-0 met zijn treffer de eer voor Zwartewaal: 3-1. De bezoekers bleef in Achthuizen ook weinig bespaard. Treffers van Marijn Huijbrechtse en Jordan Braafhart hadden FIOS bij rust al op een comfortabele 2-0 voorsprong gebracht. En op het moment dat Zwartewaal in de tweede helft de achterstand leek te gaan verkleinen mocht Huijbrechtse vanaf de penaltystip de wedstrijd in het slot schieten: 3-0.