Afbeelding

De eerste BRESfilm van 2020: The Favourite

Actueel 245 keer gelezen

Brielle - Olivia Colman, Emma Stone en Rachel Weisz in de nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos (The Killing of a Sacred Deer). Colman speelt Queen Anne en de andere twee dames vechten om een plekje naast haar oor en op haar troon. De film heeft de meeste prijzen gewonnen bij de European Film Awards. Het kostuumdrama werd in Berlijn uitgeroepen tot beste Europese film en de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos kreeg de prijs voor beste regisseur.

Olivia Colman, die in The Favourite de rol van koningin Anne speelt, kreeg de onderscheiding voor beste actrice. In het nieuwe seizoen van the populaire Netflix serie "the Crown" speelt Olivia Colman Queen Elizabeth, ook voor deze rol wordt ze enorm geprezen. Kortom, BRESfilm vertoont op zondag 12 januari een top film met een top actrice in de hoofdrol.

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant