En zoekt u een cadeautje? Misschien zit er nog iets tussen
En zoekt u een cadeautje? Misschien zit er nog iets tussen "de uitfairkoop"

Een "fair " 2020 in de Wereldwinkel!

Algemeen 220 keer gelezen

Brielle - De vrijwillige medewerkers van de Wereldwinkel kijken met een heel tevreden en blij gevoel terug op het afgelopen jaar! Veel trouwe klanten kwamen voor de mooie producten die regelmatig aangevuld werden door de inkoopgroep. In het inkoopcentrum te Culemborg zijn verschillende importeurs bij wie de producten, aangepast aan de wensen van de klanten en de huidige trends, ingekocht worden. Het draait daar om eerlijke handel uit verschillende ontwikkelingslanden.

Ze willen graag dat de makers van de mooie producten ook een menswaardig bestaan hebben. Dat kan alleen als ze eerlijk betaald worden. Als er een product in de winkel verkocht wordt gebeurt er daarom ook iets in hun wereld.

Dank aan alle klanten van de Wereldwinkel want mede door hun veelvuldig bezoek in 2019 is het ook weer mogelijk om in 2020 bijzondere nieuwe producten aan te schaffen. Vanuit de Wereldwinkel te Brielle wensen de medewerkers ook iedereen een fijn en gezond jaar!

En zoekt u een cadeautje? Misschien zit er nog iets tussen "de uitfairkoop". Loop gezellig eens binnen op Voorstraat 73 te Brielle. Dagelijks welkom van 10 tot 5 uur en de eerste zondag van de maand van 12 tot 4 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant