Burgemeester Gregor Rensen kwam het bruidspaar persoonlijk feliciteren (Foto: MMV)
Burgemeester Gregor Rensen kwam het bruidspaar persoonlijk feliciteren (Foto: MMV) Foto: MMV

Felicitaties voor 65-jarig bruidspaar Vijfhuizen

Algemeen 734 keer gelezen

Brielle - Burgemeester Gregor Rensen ging vorige week vrijdag op bezoek bij het echtpaar Vijfhuizen in het Catharina Gasthuis om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. Het echtpaar woonde tot begin augustus in Hellevoetsluis, waarvan de laatste bijna 50 jaar in hun woning aan de Distelstraat. Bijna dreigden de beide 86 jaar oude echtelieden gescheiden van elkaar te worden, maar na vereende inspanningen van hun kinderen, vonden ze toch een plekje voor beiden in het Catharina Gasthuis. En de kinderen zijn daar heel dankbaar voor!

Van oorsprong komen ze van Flakkee, maar na hun trouwen verhuisden ze naar Hellevoetsluis, omdat daar, in tegenstelling tot op Flakkee, wel werk was. De heer Vijfhuizen werkte eerst bij boeren, maar vond daarna een baan bij de betonfabriek. Na een paar jaar ging hij bij de Drinkwaterleiding Rotterdam aan de slag, waar hij tot zijn pensioen heeft gewerkt.

Het echtpaar heeft 6 kinderen, 12 kleinkinderen en inmiddels ook meerdere achterkleinkinderen. Ze hebben het heel erg naar hun zin in het gasthuis, al was dat voor mevrouw Vijfhuizen eerder het geval als voor de heer Vijfhuizen. Na wat gemopper, bevalt het hem inmiddels toch ook prima!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant