Biljartvereniging KOT vierde vorige week het 45-jarig bestaan.
Biljartvereniging KOT vierde vorige week het 45-jarig bestaan.

Biljartvereniging 'Krijt op Tijd' viert 45-jarig bestaan

Algemeen 771 keer gelezen

Brielle - Het nieuwe jaar begon goed voor de leden van de Brielse senioren biljartvereniging 'Krijt op Tijd' (KOT). In restaurant Lotus in Brielle genoten meer dan 70 personen van een buffet dat KOT de leden vanwege het 45-jarig bestaan aanbood.

KOT vervult op het gebied van de biljartsport een maatschappelijke rol voor senioren, zowel mannen als vrouwen. Onderlinge competities op vier verschillende dagdelen zorgen voor sportieve strijd maar vooral veel gezelligheid. Daarnaast is de prachtige ruimte van de vereniging, gelegen in het souterrain van appartementen 'Les Rives' aan de Oever in Brielle, voor de leden altijd toegankelijk om er voor recreatie 'vrij' te biljarten.

Laagdrempeligheid
Laagdrempeligheid en zeker het 'passen in de verenigingssfeer', hebben bijgedragen aan het succes en de naam die biljartvereniging KOT in de afgelopen 45 jaar heeft opgebouwd. Ook de mooie eigen biljartruimte lonkt. Wie sfeer wil komen proeven is welkom. Nadere info bij Hans de Winkel: 0181-417100, email c.winkel69@upcmail.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant