Geslaagd Open Huis PENTA college CSG Bahûrim | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Het PENTA college CSG Bahûrim in Brielle
Het PENTA college CSG Bahûrim in Brielle (Foto: )

Geslaagd Open Huis PENTA college CSG Bahûrim

  •   52 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag vond een druk bezocht Open Huis plaats op PENTA college CSG Bahûrim. Vanaf 10.00 uur wandelden belangstellende basisschoolleerlingen, begeleid door hun ouders en verzorgers, nieuwsgierig het schoolgebouw binnen.

Tijdens het bezoek volgden de bezoekers de route, die in het activiteitenboekje werd aangegeven.

De toekomstige leerlingen kregen bij de diverse vakken uitgebreid uitleg over de inhoud van en de aanpak binnen het vakgebied. In de lokalen konden verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Voor de ouders en verzorgers was er ruimschoots de gelegenheid om informatie in te winnen en vragen te stellen aan de docenten.

Op het gebied van extra ondersteuning hadden mw. Clement en mw. Herrewijnen veel bezoekers met vragen over de mogelijkheden die aanwezig zijn op Bahûrim. Jasmijn en Robin, twee oud-leerlingen, en de directeur dhr. Holwerda hadden tweemaal een goedgevuld lokaal met aandachtige luisteraars. De bezoekers keken en luisterden naar een presentatie over de vele mogelijkheden op Bahûrim.
Veel aandacht was er voor de extra's die de school te bieden heeft, zoals de theaterklas, de kunstklas en de mogelijkheden op sportief gebied. De leerlingen vonden het idee van een vrije vrijdagmiddag aantrekkelijk klinken en vonden de buitenroosteractiviteiten met o.a. bezoeken aan België, Parijs en Londen zeker de moeite waard. Er was sprake van een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het drukbezochte Open Huis.

Dankzij de inzet van het team, de hulpleerlingen en de oud-leerlingen hebben de bezoekers afgelopen zaterdag een goed beeld kunnen krijgen van de werkwijze en de mogelijkheden op Bahûrim. "Bahûrim, meer dan een diploma!"

Mocht u het Open Huis hebben gemist en toch nog langs zou willen komen dan kan dat natuurlijk. Neem voor een rondleiding of een persoonlijk gesprek telefonisch contact op met onze school via het telefoonnummer 0181-475275. U kunt ook mailen naar bm@penta.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>