Afbeelding

Gouden Speld Zonnebloem voor Joke Sunder

Algemeen 398 keer gelezen

Brielle - Tijdens de jaarvergadering van 10 februari j.l. van de Zonnebloem afd. Brielle werden drie vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Op voordracht van de secretaris van de afdeling stuurde de Zonnebloem Breda graag drie mooie speldjes met een zonnebloem voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger.

Joke Sunder ontving de Gouden Zonnebloem voor meer dan 40 jaar vrijwilligers werk bij de Zonnebloem. Een hele prestatie, want naast het gewone vrijwilligerswerk dat zij met hart en ziel doet, heeft Joke in de loop van die jaren op vele fronten, regionaal, lokaal, bestuurlijk en praktisch bij het verzorgen van de vakantieweken haar steentje bijgedragen aan de Zonnebloem.

Hans van de Arend, penningmeester en Marijke Mooijman, lid activiteitencommissie, ontvingen een Zilveren Zonnebloem speld voor 10 jaar vrijwilligers werk. De Zonnebloem Brielle is trots op haar vrijwilligers. Naast de versierselen kregen de dames een mooie bos gele bloemen. De voorzitster bedankte alle vrijwilligers voor de inzet die zij tonen om de gasten een zo'n fijn mogelijke tijd te bezorgen.

Bovendien sprak zij de hoop uit dat ze meer dames en heren enthousiast kunnen maken voor dit mooie werk, zodat zij nog vele jaren de gasten kunnen blijven bezoeken en activiteiten kunnen bieden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant