De strafschop van Marcel van den Berg werd door Heinenoord-keeper Dylan Heinen gekeerd. (Archieffoto: Wil van Balen)

Brielle scoort moeizaam en is uitgebekerd

Algemeen 426 keer gelezen

Heinenoord - Opnieuw slaagde Brielle er niet in om meer dan een goal te maken. Dat was er mede de oorzaak van dat de ploeg van trainer Stanley Rieborn werd uitgeschakeld in het bekertoernooi van district West II.

In Heinenoord was de stand na twee keer 45 minuten bekervoetbal 1-1. In de daaropvolgende strafschoppenserie bleef de thuisclub Foutloos terwijl de strafschop van Marcel van den Berg door Heinenoord-keeper Dylan Heine werd gestopt: 5-4.

Positief
,,We scoren nog steeds veel te weinig goals,'' beseft Stanley Rieborn na afloop van de uitschakeling bij Heinenoord. ,,Dit was het zesde achtereenvolgende gelijkspel. Vijf keer spelen we 1-1 en een keer 0-0. Vijf goals in zes duels. Dat is echt te weinig. Aan de andere kant is vijf tegentreffers in zes duels natuurlijk ook niet veel. Dat is dan wel weer positief.'

Wereldgoal
Als Brielle scoort dan is het vaak ook wel meteen op fraaie wijze. De treffer waarmee Jazzy Adams in de tweede helft van het duel bij Heinenoord de 1-0 achterstand nivelleerde tot 1-1 was echt een wereldgoal. Adams nam met een omhaal het doel van de thuisclub onder vuur en kogelde steenhard binnen. De goal was echter niet voldoende om door te gaan in het bekertoernooi.