Afbeelding

Start inschrijven 'Kies je Sport'

Actueel 397 keer gelezen

Brielle - Team Jeugd Brielle heeft in samenwerking met verschillende (sport)aanbieders een boekje samengesteld en uitgedeeld onder de Brielse basisschool jeugd (groep 5t/m8). De doelstelling van 'Kies je sport' is probeer eens een andere sport!

Ook als je al op een sport zit kun je ook eens ergens kijken maar vooral meedoen. De cursussen zullen laagdrempelig gegeven worden zodat ieder niveau mee kan doen.

Inschrijven sportcursussen!
Inschrijven kan van maandag 16 maart tot vrijdag 20 maart 12:00 uur en gaat via www.stichting-push.nl. Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden maar je dient je wel in te schrijven via de website. Op vrijdag 20 maart zal er een loting plaatsvinden voor de cursussen waar de vraag hoger is dan de beschikbare plaatsen. Zorg dus dat je op tijd inschrijft!

In totaal is er keuze uit 21 verschillende sportcursussen bij de volgende deelnemende sportaanbieders: V.v. Vierpolders, GV Brinio, At vantage / tv Vierpolders, TTV de Sprint, Sportcentrum van Unen, Judovereniging Ichikan, Powersports Brielle, Mu Chin, Volley Voorne, Boxing Godschalk Zwartewaal, Libertatis Primitae, Basketbalvereniging Voorne, Brielse Badminton Club, Voorne Atletiek, Zwembad Dukdalf, Scoutinggroep Bas 't Hart en Scouting de Strandvogels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant