Afbeelding
Koop Lokaal

Ook Jumbo Brielle doet mee aan de Brielle Spaart Pas

Actueel 518 keer gelezen

Ruim 30 ondernemers in Brielle doen mee aan de Brielle Spaart Pas. Met deze pas kunnen spaarpunten gespaard worden door bij deze ondernemers te winkelen. De gespaarde punten kunnen ook weer ingewisseld worden bij één van de deelnemende winkeliers.

Bij alle deelnemers is het formulier te krijgen, waarmee men de pas aan kan vragen. U betaalt slechts 3 euro en krijgt 100 spaarpunten cadeau. U kunt vervolgens de pas direct aanbieden om gelijk uw korting bij elkaar te sparen. Ook kunt u de pas direct aanbieden om te betalen met de gespaarde korting. Op de site beleefbrielle.nl kunt u de deelnemende winkeliers vinden en tevens uw spaarsaldo checken.

'Voor ons was het in eerste instantie vrij ingewikkeld om het te installeren', vertelt Hans de Vette, eigenaar van Jumbo Brielle. 'Wij hebben namelijk zelf ook spaaracties en meerdere kassapunten. Dat hebben we nu opgelost door een laptop bij de counter te zetten en bij de bloemenafdeling waar men de punten kan inwisselen. Hier krijgt men dan een voucher waarmee men boodschappen kan doen. Punten sparen kan door met de kassabon de punten via een van de laptops bij te laten schrijven op de kaart. De pas is een mooi systeem waarmee we in deze tijd elkaar als ondernemers kunnen steunen. Juist nu is de pas ook weer heel actueel. Bij ons is het momenteel best heel erg druk en dan is het mooi als wij andere Brielse ondernemers weer kunnen helpen doordat klanten de bij ons gespaarde punten bijvoorbeeld bij hen weer in kunnen wisselen.'

Ook bij de Jumbo worden de maatregelen goed opgevolgd en kan er veilig worden gewinkeld. Bij de ingang staan desinfecteermiddelen, de winkelwagens worden gedesinfecteerd, er staan plexischermen bij de kassa's en er mogen maximaal maar 150 klanten binnen. Handig zijn de schermen bij de ingang waar men precies op kan zien hoeveel klanten er binnen zijn. Vindt u het te druk? Kom dan op een ander tijdstip terug. Tip: doordeweeks tussen 09.00 en 10.00 uur en 13.00 en 15.00 uur is het er het minst druk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant