Afbeelding
Koop Lokaal

Eten, spelen en beleven bij Pannenkoeken Restaurant Klokshuys!

Algemeen 852 keer gelezen

Vierpolders/Brielle - Op een prachtige plek in de boomgaard van Landwinkel Klok in Brielle is sinds twee jaar het duurzaam gebouwde Pannenkoeken Restaurant Klokshuys te vinden. En na een sluiting van bijna drie maanden, mogen ook zij de deuren weer openen op 1 juni aanstaande.

‘Het was voor ons echt even schrikken toen we hoorden dat het restaurant dicht moest’, vertellen de twee eigenaren Robin en Nienke. ‘Maar van die drie maanden hebben we vervolgens gebruik gemaakt om met onze mensen de buitenboel helemaal te schilderen en het Blote voetenpad op te knappen. Ook is alles coronaproof gemaakt, dus grotere afstanden tussen de tafels en er zijn schermen geplaatst bij de balie, evenals in de keuken, zodat het personeel ook veilig kan werken. Gelukkig is het in onze Landwinkel de afgelopen tijd wel erg druk geweest. Hier hopen we over een week of drie weer te kunnen beginnen met de verkoop van onze kersen. We hebben acht verschillende soorten, waardoor we bijna de hele zomer kersen kunnen verkopen.’ 

Pannenkoeken en belegde broodjes
Behalve de overheerlijke pannenkoeken die er al op de menukaart stonden, kun je bij Klokshuys nu ook terecht voor een lekker belegd broodje. Daarbij is koffie met gebak natuurlijk ook altijd nog een optie. Om binnen te kunnen zitten, moet er nu alleen vooraf wel gereserveerd worden. Daarbij is het goed om te weten dat Klokshuys beschikt over een heel goed afzuigend luchtreinigingssysteem, waarbij warme lucht afgezogen wordt en er weer verse lucht van buiten naar binnen komt.

Kinderfeestjes ook weer van start
Super leuk voor de kids is natuurlijk ook dat vanaf 1 juni de kinderfeestjes weer van start gaan. Geen toeters en bellen, geen uitgebreid aangeklede feesttafels, slingers en papieren hoedjes, wel een natuurlijke omgeving waarin de kinderen met elkaar en hun fantasie kunnen genieten van ouderwets spelen met natuur, wind, water en modder! Zo is er een kabouterfeestje voor kinderen van 4 tot 6 jaar of een avontuurlijk Expeditie Robinson’s feestje voor kinderen vanaf 8 jaar. En vergeet vooral geen extra setjes droge kleren mee te nemen, zodat ze helemaal los kunnen gaan!

Wilt u verzekerd zijn van een plekje, reservering telefonisch (0181-301025) of via mail (info@klokshuys.nl). 

Pannenkoeken Restaurant Klokshuys
Groene Kruisweg 8A
3237 KC Brielle (Vierpolders)
E. info@klokshuys.nl
T. 0181 - 301 025
www.klokshuys.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant