Het online festival start om 11.00 uur met een yoga-oefening
Het online festival start om 11.00 uur met een yoga-oefening

Online Bewust Voorne-Putten Festival op 5 juli!

Algemeen 276 keer gelezen

Brielle - Op zondag 5 juli tussen 11.00 en 17.00 uur is het mogelijk mee te doen met livestreams en sessies tijdens het Online Bewust Voorne-Putten Festival. Het Bewust Voorne-Putten Festival wordt normaliter gehouden op de Brielsche aap en trekt jaarlijks honderden geïnteresseerden. Men kan er onder andere kennismaken met yoga, mindfullness, coaching, meditatie en verschillende soorten massages.

De recente coronamaatregelen maakten het onmogelijk het festival net als andere jaren te organiseren. Vandaar dat het festival online gehouden wordt. Ook online is het namelijk mogelijk kennis te maken met initiatieven op het gebied van wellness en persoonlijke groei op Voorne-Putten.

Vanaf de facebookpagina van Bewust Voorne-Putten kunnen geïnteresseerden zondag 5 juli ieder half uur gratis livestreams volgen. Zo is er een minitraining hoogsensitiviteit, een meditatie om van spanning naar vertrouwen te gaan en een livestream ‘Geluk in eigen hand’. Daarnaast zijn er online sessies te boeken. Door zich vooraf op te geven, kan men zich tegen een kleine vergoeding inschrijven voor bijvoorbeeld de sessie ‘Start je eigen heldenreis’, waarin tools gegeven worden om meer zelfvertrouwen en rust te krijgen wanneer men zich opgeslokt voelt door de stress in het dagelijks leven. Een coach van het eiland neemt een half uur de tijd om de cliënt mee te nemen op een minireis door zichzelf.

Kijk voor het complete programma op www.bewustvoorneputten.nl/festival of bekijk de facebookpagina van Bewust Voorne-Putten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant