Afbeelding

Toetje voor de Plantage

Algemeen 262 keer gelezen

Brielle - Nu de bewoners van de Plantage weer bezoek mogen ontvangen, kwam er een slot aan het verrassingspakket dat de Vrienden van de Plantage aan konden bieden aan de geïsoleerde bewoners.

Mede dankzij een royale bijdrage van het Deltapoort Donatiefonds konden allerlei wensen vervuld worden, zoals bloemen, gebak, plantjes, vers fruit, haringen, spelletjes en bezoek van een draaiorgel. Met deze bakken heerlijke aardbeien was er een mooi, gezond en lekker slotakkoord. Alle middenstanders die korting gaven; reuze bedankt ! Deltapoort Donatiefonds; bedankt ! Alle zorgmedewerkers die het mogelijk maakten dat de traktaties bij de bewoners kwamen; bedankt en alle bewoners; fijn dat jullie weer bezoek mogen hebben na deze zware en moeilijke periode.

Draagt u de bewoners ook een warm hart toe, wordt dan donateur van de Stichting Vrienden van de Plantage. Bedrijven kunnen ook sponsor worden op de rolstoelbus. Kijk voor meer informatie op onze site SVVDP.NL De Vrienden gaan nu aan de slag met de vervanging van onze rolstoelbus die er al vele kilometers op heeft zitten en uitkijkt naar zijn pensioen! Als u daar iets aan bij wilt dragen, neem dan contact op met ons via de site of bel met 06-30125247.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant