Agnes en Cees Wijn waren op 21 juni 60 jaar getrouwd!
Agnes en Cees Wijn waren op 21 juni 60 jaar getrouwd!

Felicitaties voor 60-jarig bruidspaar Wijn-Moree!

Algemeen 344 keer gelezen

Brielle - Op 21 juni was het 60 jaar geleden dat Agnes Wijn-Moree(83) en Cees Wijn (86) in het huwelijksbootje stapten. Het echtpaar, dat inmiddels tien jaar in Brielle woont, woonde daarvoor vijftig jaar in Rockanje.

Cees werd in het kerkje aan de Vleerdamsedijk in Rockanje geboren, zijn vader was koster. Agnes werd geboren aan de Swinsedreef. De vader van Cees had een kolenbedrijf waarin Cees ook aan de slag ging. In 1964 verhuisden Agnes en Cees naar de Middeldijk en hadden ze daar hun eigen kolenbedrijf. Later ging dat over in een oliehandel bedrijf. In 1990 werd alles afgebroken en gesaneerd en werd er een nieuw benzinestation gebouwd met een wasstraat en garage. Op zijn 67e is Cees met pensioen gegaan.

Het echtpaar kreeg drie kinderen; twee dochters en een zoon en heeft inmiddels vier kleinkinderen. 'We hebben vanwege de corona tot het allerlaatste moment gewacht om te kijken hoe we ons 60-jarig huwelijk gingen vieren', vertelt Agnes. 'Toen hebben we er uiteindelijk voor gekozen om het in onze tuin te vieren, omdat we niet goed in een restaurant terecht konden. We hebben een leuke, ruime tuin, dus samen met de catering die we hebben laten komen, ging dat prima. Al met al is het toch een heel erg leuk en gezellig feestje geworden!'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant