Afbeelding
Koop Lokaal

Bij Molenhuys kun je voor meer terecht dan alleen badkamers!

Algemeen 911 keer gelezen

Hellevoetsluis - Jeaninne van der Molen somt enthousiast op wat zij en haar echtgenoot Jan allemaal bieden aan de Christiaan Huygensweg 9A. “We zijn op de eerste plaats natuurlijk de badkamer- en sanitair specialist van Hellevoetsluis en omgeving. Maar we leveren ook inbouwkasten, pvc- en laminaatvloeren, Vandyck badtextiel, binnendeuren en horren.” 

Het familiebedrijf runt Jeaninne samen met echtgenoot Jan en het is sinds 2012 gevestigd aan de Christiaan Huygensweg 9A. “We werken ook al sinds jaar en dag met dezelfde installateurs, we zijn echt een hecht team. Dat is prettig voor onze klanten, want zij hebben altijd te maken met slechts een vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject.” 

Showroom 
In de showroom staan diverse badkamer opstellingen en u bent natuurlijk van harte welkom om hier inspiratie op te doen onder het genot van een kopje koffie of thee. De showroom is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 - 17 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Als u vragen heeft over badkamers of andere producten loop dan gerust eens binnen.

A-merken 
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Molenhuys. Dat weten de vele vaste klanten, particulieren en bedrijven maar al te goed want zij zijn erg tevreden en komen regelmatig terug. Zo leveren zij uitsluitend kwaliteits PVC vloeren en laminaat. Een kwalitatief hoogstaand eindproduct verzekert alle klanten een lange levensduur, kwaliteit gecombineerd met een mooi ontwerp, dat is één van de kenmerken van Molenhuys.

Van ontwerp tot montage 
Jeaninne vervolgt ons gesprek: “Molenhuys begeleidt het gehele traject. Wij denken met de klant mee bij het ontwerp. We proberen in samenspraak met de klant te komen tot een mooi en bijzonder ontwerp en werken dit uit in 3D. Dan kan de klant vanuit verschillende invalshoeken zien hoe alles er uit komt te zien.” Jeaninne voegt er aan toe:”En let wel, een bijzonder ontwerp hoeft zeker niet een duur ontwerp te zijn hoor, we denken mee binnen ieder budget.”

Allround sanitairwinkel 
Naast het ontwerp, levering en montage van volledige badkamers, biedt Molenhuys allerlei badkamer- en sanitair producten los aan. Daarbij kunt u onder andere denken aan tegels voor uw badkamer en toilet, badmeubels, douchecabines en kranen, maar ook aan woonkamervloeren en nog veel meer. De composiet wastafelbladen zijn van het merk Dekker. Uiteraard kunnen ze naast de verkoop van sanitair en tegels ook altijd de complete installatie voor u verzorgen. Molenhuys is een allround sanitairwinkel!

Aanbieding: inbouwkasten 15% korting 
Molenhuys is ook gespecialiseerd in het maken van diverse typen inbouwkasten op maat. De combinatie van de topkwaliteit kasten en de montage door professionals, zorgt altijd voor een prachtige kast die uw woning compleet maakt. Molenhuys werkt met de kasten van Raffito en DSH (beiden onderdeel van Bruynzeel). Met de kasten en schuifwandsystemen van deze twee A-merken bent u altijd verzekerd van een topkwaliteit garderobe inbouwkast. In de vakantieperiode tot 31 augustus geven zij 15% korting op deze inbouwkasten. Molenhuys is de gehele zomervakantie gewoon geopend, dus kom eens in onze showroom kijken naar de mogelijkheden.

Horren in alle soorten en maten 
Ze verkopen Bruynzeel Industriële deuren, op maat gemaakt. Omdat ramen en deuren er zijn in alle soorten en maten, bieden zij voor elke afmeting een passende hor van Bruynzeel. Bij Molenhuys kunt u ook Hamstra horren aanschaffen. Ze hebben diverse varianten in de showroom. Valt uw raam of deur niet binnen de standaardafmetingen, dan kunnen ze de hor voor u op maat laten maken. En uiteraard komen ze de horren graag bij u thuis installeren.

Wat klanten zeggen 
'Bovenal zijn Jan en Jeaninne ontzettend fijne en aardige mensen! Een verademing na de beroemde ‘opdringerige verkopers’ in andere badkamerzaken. Onze badkamer is uiteindelijk ook perfect opgeleverd, kleine dingen die verkeerd gingen zijn perfect en volgens afspraak opgelost. Gewoon goudeerlijke mensen: als je er met hen niet uit kunt komen, dan ligt dat echt aan jezelf volgens mij! Jan en Jeaninne: bedankt!'

Molenhuys Badkamer Design
Jan en Jeaninne van der Molen
Christiaan Huygensweg 9 A
3225LD Hellevoetsluis
06-57040583
0181-325582
info@molenhuys.com
www.molenhuysbadkamerdesign.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant