Er wordt onder andere een kijkje genomen bij de bijen
Er wordt onder andere een kijkje genomen bij de bijen

Kom alles te weten over 'Bijen, Bloemen & Beestjes!'

Algemeen 412 keer gelezen

Zwartewaal - Altijd al meer willen weten over alle soorten bijen en hommels? En die fleurige bloemenrand langs een akker, waar is die voor? Kom gezellig een middag langs bij de Brielse Boer en Imker Jeen. Ze nemen je mee in de wereld van 'Bijen, Bloemen en Beestjes.'

Na een presentatie in de monumentale schuur van de Brielse Boer, ga je mee naar buiten een kijkje nemen bij de bijen. Vervolgens gaan we beestjes zoeken in de bloemenrand. Als afsluiter is er nog wat leuks te knutselen in de schuur. Een interactieve middag inclusief drinken en wat lekkers.

Het is extra leuk om nu te komen omdat we in September starten met een grote verbouwing. De 100-jarige schuur wordt aangepast voor een functie als bezoekboerderij. De Brielse Boer staat voor Leren, Activeren en Inspireren! Medio 2021 verwachten we te openen. Als je volgend jaar nog eens komt naar één van onze events, kun je zelf de verschillen zien.

Heb je zin om te komen?
Woensdag 5 en 8, zaterdag 12 en 15 augustus ben je van harte welkom tussen 13:00 – 16:00. De kosten zijn €12,5 per persoon (kinderen t/m 1 jaar gratis).
Locatie: Brielse Boer, Maasdijk 18, 3238LB Zwartewaal.
Kijk voor meer informatie en om te reserveren op onze facebook pagina of voer de onderstaande link in op je browser: https://calendly.com/brielseboer/bijen-bloemen-beestjes

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant