Afbeelding
Jos Uijtdehaage

Wekelijks orgelconcert in de Catharijnekerk

Algemeen 193 keer gelezen

Brielle - Op maandag 14 september, aanvang 20.15 uur zal het wekelijkse concert op het orgel van de Catharijnekerk te Brielle worden gegeven door Jan Peter Lanooy. Hij zal muziek vertolken van Bach. Franck, Vierne, Mendelssohn en Reger.

De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie of thee na afloop van het concert. Op zaterdag 12 september a.s., aanvang 16.00 uur zal Vincent de Ridder een muzikaal uur in de Catharijnekerk verzorgen met orgelmuziek van Sweelinck, Bach, Mendelssohn en eigen werk, toegang: collecte bij de uitgang. 

Tevens is de Catharijnekerk te Brielle op 12 september de gehele dag geopend: vanaf 10.30 uur kan er  een tentoonstelling worden bekeken met foto's van de restauratie in 2010 van het Kam-orgel. Koffie of thee met een versnapering zijn verkrijgbaar. De tentoonstelling en de concerten worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint Catharijne, Brielle. Een uitgebreid programmaboekje wordt de bezoeker weer ter beschikking gesteld. Meer info:www.catharijnekerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant