Het boek met de titel 'Verdachte met alibi' is nu te koop
Het boek met de titel 'Verdachte met alibi' is nu te koop

Boek over Oostvoornse kofferbakmoord

Algemeen 1.143 keer gelezen

Oostvoorne/Brielle - Het was afgelopen donderdag precies vijftien jaar geleden dat Caroline van Toledo op een gruwelijke manier om het leven werd gebracht.

Het was afgelopen donderdag ook de dag dat Mario van Geneugten zijn boek over deze zaak, bekend als de Oostvoornse kofferbakmoord, uitbracht.

“Het is een bijzonder boek geworden,” zegt van Geneugten. “Dat heeft alles te maken met al de informatie die ik in het boek heb kunnen verwerken. Ik was bij alle zittingen die sinds 2017 bij de meervoudige kamer van de Rotterdamse rechtbank zijn geweest.” Door alle kennis die hij in Rotterdam op deed, kreeg hij een goed inzicht in de strafzaak. “Dan weer citeerden het Openbaar Ministerie uit het strafdossier, dan weer één van de rechters, de advocaten of werden er getuigen gehoord.”

'Verdachte met alibi'
In zijn boek met de titel 'Verdachte met alibi' laat hij de lezer de zittingen meebeleven, alsof ze er zelf bij waren en schetst hij een eigen werkelijkheid van de ellende die de familie sinds de moord heeft moeten doorstaan. Opvallend is zijn kritiek op de rechtbank. “Die hebben menig steekje laten vallen.” Het boek kan besteld worden via email verdachtemetalibi@gmail.com en is ook te koop bij een tiental winkels op Voorne Putten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant