Trainer Marcel Langeveld zag hoe de bekerwedstrijd bij HWD werd gestaakt op het moment dat de gelijkmaker voor OVV In de lucht hing.
Trainer Marcel Langeveld zag hoe de bekerwedstrijd bij HWD werd gestaakt op het moment dat de gelijkmaker voor OVV In de lucht hing.

HWD-OVV gestaakt, Brielle haalt uit bij FC Binnenmaas

Algemeen 275 keer gelezen

Rotterdam/Binnenmaas - De bekerwedstrijd van OVV bij HWD werd gestaakt bij de stand van 2-1 voor de Rotterdamse thuisclub. Brielle boekte een ruime 0-6 zege bij FC Binnenmaas.

'Toen een HWD-speler een tweede gele kaart kreeg en er met rood af moest kwamen er protesten,' zag OVV-trainer Marcel Langeveld, wiens ploeg part noch deel had aan de vroegtijdige beëindiging van het duel in Rotterdam. 'De scheidsrechter voelde zich bedreigd en staakte de wedstrijd.'

Gelijkmaker
'Jammer,' ging Langeveld door, 'want na de 2-1 van Jarno Huijsman hing onze gelijkmaker op dat moment in de lucht.'

Hattrick
Mede door een onvervalste hattrick van Alex van Dommelen, die de spitspositie waarop Brielle-trainer Gijs Zwaan hem tot dusver in de voorbereiding op de competitie posteert, goed in doelpunten uitbetaalt, boekte Brielle op bezoek bij FC Binnenmaas een 0-6 overwinning. 'Het had een nog veel ruimere zege moeten zijn,' vond Gijs Zwaan na afloop. 'De grensrechter van FC Binnenmaas vlagde drie goals van ons af voor buitenspel.'

Naast Alex van Dommelen, die de 0-3, 0-4 en 0-5 voor zijn rekening nam, scoorden Jordy Braber 0-1, Adam El Fazazi (0-2) en Zepp Jacobs (0-6) voor Brielle. Dat zich komende zaterdag op bezoek bij Excelsior '20 hoopt te plaatsen voor de volgende ronde van de beker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant