Afbeelding
MdN
Koop Lokaal

Voetverzorging de Hoefweg, meer dan een praktijk voor Medische voetzorg

Algemeen 2.358 keer gelezen

Aangespoord door haar zus, Caroline Maitland, voetverzorging het Loo, is Charlotte Tieman in 2017 gestart met de opleiding Pedicure, gevolgd door de opleiding Medisch Pedicure. Met haar zus als voorbeeld is zij aan het werk in haar professionele praktijk aan de Hoefweg te Oostvoorne. 

Als Medisch Pedicure heeft zij ruime kennis van de diabetische-, reumatische en oudere voet. Door haar kennis en kunde van de voeten geeft zij een passend advies met betrekking tot uw voetzorg. Ook problemen en klachten, zoals likdoorns, ingroeiende teennagels en schimmelnagels, bent u bij haar aan het juiste adres. Naast het medische onderdeel van haar werk, besteedt zij ook aandacht aan welness tijdens de behandeling. Uw voetbehandeling kunt u uitbreiden met de luxe producten van het merk OPI. Aansluitend kunt u uw teennagels laten lakken met de nagellakken van OPI. 

In de praktijk treft u een uitgebreid assortiment aan van diverse voetverzorgingsproducten. Charlotte geeft u een goed advies welk product het beste voor u is. 

De praktijk heeft een professionele inrichting. Charlotte beschikt over een pedicure-unit, waardoor zij onder andere werkt met een turbine handstuk. Behandelingen worden sneller en minder pijnlijk uitgevoerd. Ook haar behandelstoel heeft een makkelijke instap voor de oudere cliënten. Charlotte is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en kwaliteitsregister ProCERT. 

De praktijk is geopend op werkdagen en het maken van een afspraak in de avonduren behoort ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met Charlotte opnemen; 06-18787719.

De Hoefweg praktijk voetverzorging
Medische Pedicure Charlotte Tieman
Hoefweg 6
3233 LG
Oostvoorne
+31 6 18 78 77 19
voetverzorging@dehoefweg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant