Afbeelding

Collecteweek voor de Nierstichting

Algemeen 313 keer gelezen

Ieder jaar weer komen de trouwe collectanten bij u aan de deur om te vragen voor een donatie voor de Nierstichting. En ieder jaar wordt er door de bewoners van Brielle, Oostvoorne en Tinte weer ruim gedoneerd. Daar zijn zij u zeer dankbaar voor!

Helaas is het dit jaar allemaal anders. In Brielle zult u de collectant aan de deur krijgen, maar helaas zijn dit jaar niet alle wijken bezet door een collectant. Heeft u daardoor de collectant gemist en u wilt wel uw bijdrage leveren, dan kunt u gebruik maken van onderstaande mogelijkheid.

Corona heeft behoorlijk wat roet in het eten gegooid, hierdoor komen zij in Oostvoorne en Tinte dit jaar liever niet persoonlijk bij u aan de deur met de bekende collectebus van de Nierstichting.

Gelukkig is er tegenwoordig een zeer goede alternatieve methode om toch uw bijdrage te kunnen leveren.

De QR-code! Wanneer u de QR-code scant met de camera van uw smartphone (of direct vanuit de bankapp op uw smartphone), kunt u eenvoudig een overboeking doen. Mocht u liever handmatig overboeken, dan kan dat natuurlijk ook, op het IBANnr. NL92RABO0383542510,t.n.v.Nierstichtingcollecte. Wanneer u dan in de omschrijving “Brielle”, “Oostvoorne’’ of “Tinte” typt, wordt ook die bijdrage op het juiste collectegebied geboekt.

Hartelijk dank namens uw collectant!

Corrie de Winter 06-22422098 Collectecoördinator Brielle,

Lida Stoof-Rietdijk 06-27650780 en Mieke Roskam-Beukelman 0181-416308

Collectecoördinatoren Oostvoorne en Tinte

En natuurlijk de Nierstichting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant