Afbeelding

Oproep aan bewoners Vierpolders

Algemeen 1.868 keer gelezen

Beste bewoners van Vierpolders,

De voorzitter Leo den Hond, stuwende kracht achter de Dorpsraad, is getroffen door het coronavirus en de overige bestuursleden zijn druk om de belangen van de bewoners te verdedigen.

Het is ontzettend belangrijk dat de Dorpsraad onze belangen nu en in de toekomst blijft vertegenwoordigen. Prioriteit nu zijn ontwikkelingen m.b.t. de geplande biomassafabriek in de omgeving van ons dorp.

Vanaf medio 2019 heeft de Dorpsraad, m.b.t. deze biomassafabriek, zich ingezet door infoavond voor bewoners te organiseren, handtekeningen in te zamelen, raad en college van gemeente Brielle te informeren over ontwikkelingen/tegenstand biomassa in den lande, deel te nemen aan klankbordgroep vergaderingen, standpunten kenbaar te maken bij commissievergaderingen van de gemeente enz. Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat informatieverstrekking via de site is achtergebleven en daar moet snel iets aan veranderen.

Stichting Dorpsraad Vierpolders is de instantie die namens bewoners de officiële gesprekspartner is met de gemeente, als zodanig erkend wordt en dus belangrijk als we onze stem willen laten horen. Echter alle bestuursleden en sympathisanten die zich nu inzetten voor de Dorpsraad hebben allen een leeftijd van 65+ dus er is voor de nabije toekomst een nieuwe aanwas van jongere leden noodzakelijk voor de continuïteit van de Dorpsraad Vierpolders.

Bent u meer dan geïnteresseerd in de activiteiten van de Dorpsraad en wilt u een steentje bijdragen in het belang van de bewoners van Vierpolders, dan komt u op woensdag 23 september a.s. om 20:00 uur naar de inloopavond in het Dijckhuis. Let wel, dit is een oproep aan gemotiveerde bewoners van Vierpolders die onze leefomgeving na aan het hart ligt en zich daarvoor willen inzetten. Dus geen informatieavond over de biomassa-fabriek. Coronamaatregelen R.I.V.M. zijn van toepassing, maar laat u zich niet weerhouden om te komen.

Graag tot dan!

Stichting Dorpsraad Vierpolders
p/a Burg. A.P. Van den Blinklaan 3
3237 AC Vierpolders

Mocht u vooraf vragen hebben dan kunt u contact opnemen met één van onderstaande personen:
Bestuursleden: Henk Homan, 0624 611513, henk.homan@ziggo.nl
Trudi Raven, 0651 074857, trudi.raven@gmail.com

Ondersteunend (biomassa):
Dick Batenburg, 0630 419570, djb4p@xs4all.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant