Afbeelding
Koop Lokaal

Travelman elke maandag op de Brielse markt

Algemeen 1.495 keer gelezen

In en om de mobiele shopwagen van ondernemer Jaap van der Woude van Travelman is een ongelooflijk grote collectie handtassen, laptoptassen, portemonnees, boodschappentrolleys, riemen en rugzakken en creditcard etuis te vinden. En deze opsomming is nog niet eens volledig, want er is nog meer. 

Bijna elk artikel is daarnaast ook te krijgen in verschillende kleuren en materialen. Als je iets speciaals zoekt, weet Jaap dat in de grote collectie snel te vinden. En hij zegt het ook eerlijk wanneer hij iets niets heeft. Vaak is het dan mogelijk om het gevraagde alsnog te bestellen en het de andere week mee te nemen. Jaap is een van de dertien ondernemers die zijn aangesloten bij de inkooporganisatie Travelman. Deze organisatie kan op grote schaal inkopen en voordeliger prijzen bedingen. Ook is daardoor het assortiment groter en de collectie altijd up-to-date. Als eenmanszaak kan hij toch zijn klanten de service en aandacht geven die daar altijd zo prettig is. 

Goede service en persoonlijk advies 
Op een drukke maandagochtend, waar de klanten af- en aanlopen, vertelt Jaap tussen de bedrijven door dat hij die goede service erg belangrijk vindt. Hij wil ervoor zorgen dat klanten volgende keer weer een tas kopen bij ..: ‘die leuke jongen’ vult een op dat moment net vertrekkende klant lachend aan. Jaap glimlacht en gaat serieus verder: “Ik probeer erachter te komen wat iemand nodig heeft en hoeveel die ervoor uit wil geven en dan zoek ik wat daarbij past.” Jaap maakt daarna zijn opmerking dat een goede service voor hem hoog in het vaandel staat, meteen waar. Uitgebreid legt hij een dame uit waar de pasjes thuishoren in het portemonneeschoudertasje dat ze net heeft gekocht en maakt het ondertussen op maat door een extra gaatje aan te brengen in het hengsel. Ze bedankt hem vriendelijk. Het apparaat dat hij gebruikte, is ook geschikt voor de collectie riemen. Wanneer een artikel bij hem is gekocht, kan hij bemiddelen bij reparaties. Jaap voelt zich als een vis in het water op de Brielse markt. Er is een fijne collegiale sfeer en ’s zomers is er extra reuring door de toeristen die Brielle bezoeken. Heel vaak kopen die een tasje of een portemonnee als herinnering aan hun vakantie in Brielle.

De artikelen van Travelman zijn ook te verkrijgen via de website www.travelmanonline.nl en indien gewenst bij de kraam worden afgehaald of geruild. 

Travelman Lederwaren Jaap van der Woude
jaap@travelman.nl
WhatsApp:(06) 46 71 69 15

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant