Afbeelding
Koop Lokaal

Notenshop Tim: elke dag vers gebrande noten

Algemeen 1.731 keer gelezen

Elke maandag staat Tim op de markt in Brielle met zijn marktwagen met heerlijke vers gebrande noten, superfoodmixen, muesli, speltvlokken, havermout, chocola en aan het seizoen aangepaste producten zoals paaseitjes, kerststerren, etc. Vanaf zijn 18de is hij er al aan het werk.

Het begon met één dag, toen werden het er twee en uiteindelijk werden het er meer. Nu werkt hij vijf dagen in de Notenshop en is hij bedrijfsleider geworden.

Een heel goed product voor een goede prijs 
Tim: “Onze kracht is een heel goed product voor een hele goede prijs. Wanneer je een topkwaliteit levert, kan het niet mis gaan. Dat we heel scherp met de prijs staan, is een weloverwogen keuze. Zoals ik al zei, vind ik kwaliteit erg belangrijk. Ik bak alles op de dag zelf. Elke ochtend verschoon ik de oven en doe er schone olie in. We doen dat heel bewust, want als de olie ouder is, dan proef je dat gewoon. Voor het bakken gebruiken we arachideolie olie. Dat is de allerbeste, maar ook de allerduurste. Onze klanten blijven daardoor terugkomen.

Alles moet er spic & span uitzien 
Iedere avond maken we heel de wagen schoon. Dat kost best wel energie. Maar alles moet er spic & span uitzien en schoon en netjes zijn. Thuis staat de wagen altijd binnen. Daardoor blijven de producten goed op temperatuur.”

Aanbiedingen 
Er zijn leuke aanbiedingen: zoals de drie zakken met elk 250 gram noten voor € 8,50, bestaande uit 250 gr macadamiamix, 250 gr cashew noten en 250 gr pinda’s. In een tupperware kun je die versgebakken noten zeker 4 tot vijf weken vers en knapperig houden. Hij heeft een klant die ze meeneemt naar de camping in Zeeland en deze zegt ze zelfs gemakkelijk zes weken lang te kunnen gebruiken. Voor € 7,95 is er trouwens eenzelfde combinatie, waarbij de macadamiamix is vervangen door notenmelange. Tim staat op verschillende markten. De maandag in Brielle vindt hij een van de leukste. Dinsdags staat hij in Spijkenisse, woensdag in Vlaardingen, donderdag in Rotterdam en vrijdag in Rotterdam Alexander. Dat is wel de drukste. De sfeer daar is geweldig. Op een heel gezellige en ontspannen manier gaan daar allerlei nationaliteiten met elkaar om. Je waant je er in het buitenland.

De Notenshop
Maandag markt Brielle
Dinsdag markt Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant