Afbeelding
Jos Uijtdehaage

Laatste orgelconcerten van dit seizoen in Catharijnekerk

Algemeen 338 keer gelezen

Brielle - Op maandag 28 september, aanvang 20.15 uur zal in de Catharijnekerk te Brielle het laatste orgelconcert van dit seizoen worden gegeven door Adriaan Hoek. Op het beroemde Kam-orgel zal muziek worden uitgevoerd van Mendelssohn, Bach en een groot werk van Liszt (Fantasie Ad Nos).

De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie of thee na afloop van het concert. Een uitgebreid programmaboekje met info over het concert, de organist en het orgel wordt weer uitgereikt aan de bezoeker. 

Op zaterdag 10 oktober, aanvang 16.00 uur zal in de Catharijnekerk te Brielle het laatste middagconcert van dit seizoen worden gegeven door het vocaal ensemble "Magnificat" o.l.v. Mirjam van den Hoek met medewerking van Sander van den Houten, orgel. Er zal een programma worden gebracht met muziek van o.a. Sweelinck, Andriessen, Mendelssohn en Brahms. De toegang bedraagt al naar gelang de zitplaats 10- of 15 euro, inclusief koffie of thee. Na afloop zal een drankje worden geschonken. 

De concerten worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint Catharijne, Brielle. Meer info: www.catharijnekerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant