Burgemeester Gregor Rensen op bezoek bij het echtpaar Slager (Foto: MMV)
Burgemeester Gregor Rensen op bezoek bij het echtpaar Slager (Foto: MMV)

Felicitaties voor 60-jarig bruidspaar Slager

Algemeen 246 keer gelezen

Brielle - Burgemeester Gregor Rensen ging afgelopen donderdag op bezoek bij het echtpaar Slager om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk.

Magretha Slager-Drent (80) en Jacob Slager (84) leerden elkaar destijds in de toen erg bekende uitgaansgelegenheid Rutex in Rotterdam kennen. Beide echtelieden zijn van oorsprong dan ook echte Rotterdammers, de ene van Zuid en de ander van Noord.

In december is het tien jaar geleden dat het echtpaar via meerdere andere woonplaatsen, met als laatste Burgh-Haamstede, in Brielle kwam wonen. Hun zoon woont in Deventer en hun dochter in Brielle. De keus voor Brielle was niet alleen omdat het zo'n leuk stadje is, aldus mevrouw Slager, maar ook omdat het vlakbij Rotterdam is. Voor hen was dat gunstig, omdat het echtpaar graag cruises maakt. 'Maar dit jaar hebben we dat vanwege Corona uiteraard niet gedaan.'

Dhr Slager werkte tot aan zijn pensioen bij KPN. Mevrouw Slager is werkzaam geweest bij het IJsselland Ziekenhuis in Rotterdam. Het echtpaar heeft in totaal zeven kleinkinderen. Het plan was een feestje te vieren bij Van der Valk, maar Corona gooide roet in het eten. 'Maar het staat zeker nog op de planning om het te vieren als het wel weer kan', besluit mevrouw Slager resoluut.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant