Het Prinsenkwartier aan de M.H. Trompstraat 135
Het Prinsenkwartier aan de M.H. Trompstraat 135

Opera in het Prinsenkwartier

Algemeen 477 keer gelezen

Brielle - Door het coronavirus heeft u een aantal maanden geen opera kunnen zien bij Welzijn Ouderen in Brielle. In oktober zijn ze weer gestart op de nieuwe locatie; het Prinsenkwartier aan de M.H. Trompstraat 135 in Brielle. Elke eerste woensdag van de maand kunt u bij hen weer genieten van gezellige muziek.

Op woensdag 4 november vertonen ze de opera Thaïs van de Franse componist Jules Massenet. De opera is gebaseerd op de gelijknamige roman van Anatole France. Het verhaal speelt zich af in Egypte in de tijd van het Romeinse Rijk. De Cenobite monnik Athanaël heeft in zijn klooster visioenen over de priesters van Venus: Thaïs die in Alexandrië woont. Hij denkt dat de visioenen een teken van God zijn om haar te bekeren. Hij besluit om haar op te gaan zoeken. Hoe dit verhaal afloopt, kunt u woensdag 4 november 2020 zien in Het Prinsenkwartier.

De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om19.00 uur. U vindt Het Prinsenkwartier op M.H. Trompstraat 135 in Brielle. Toegangsprijs € 3,50 en Bonuspashouders betalen € 1,50. (Pinnen of contactloos). In verband met de corona maatregelen moeten bezoekers zich van te voren aanmelden.

Dat kan telefonisch via 0181-728281 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur). Of per email bij receptiewo@catharinastichting.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant