De jeugd van vv Brielle vermaakte zich prima!
De jeugd van vv Brielle vermaakte zich prima!

Ook 3e corona-zaterdag succesvol bij VV Brielle

Algemeen 211 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 31 oktober was alweer de 3e zaterdag dat er vanwege het coronavirus geen competitievoetbal mogelijk is. Gelukkig wel wederom een drukke opkomst bij het alternatieve programma!

De allerkleinsten (JO08, JO09 en JO10) begonnen om 9.30 uur met onderlinge partijtjes en zij sloten af met de voorronde van de penaltybokaal. Hierna was het de beurt aan de JO11, JO12 en MO13. Ook hier werden alle aanwezige spelertjes gemixt en werd er om de Champions League gestreden. En ook hier werd afgesloten met de voorronde van de penaltybokaal. Hierbij mocht iedere speler 1 strafschop nemen en bij een rake trap ga je door naar de finaleronde van komende week. ‘s Middags was het de beurt aan de oudere jeugd. Enkele onderlinge wedstrijden en enkele trainingen zorgden wederom voor een vol Geuzenpark.

Het blijft behelpen in deze tijd, maar mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen ze onze kinderen toch nog een leuke zaterdag bezorgen. Aan de reacties van de kinderen te horen heeft iedereen het naar zijn/haar zin en daar doen we het toch voor met z’n allen.

Alvast bedankt !!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant