Ruya Rademakers van Chico & Chica doet ook mee met de cadeautjesactie in de binnenstad
Ruya Rademakers van Chico & Chica doet ook mee met de cadeautjesactie in de binnenstad

Cadeautjesregen in de Brielse binnenstad!

Algemeen 310 keer gelezen

Brielle - In een vreemde tijd is het fijn als er ook positieve initiatieven ontstaan. Aan de activiteitencommissie van de Brielse Belangenvereniging zal het niet liggen: na de geslaagde Halloween etalage-actie zijn de leden alweer druk bezig met de volgende activiteit.

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november krijgen bezoekers die iets kopen bij deelnemende winkels zolang de voorraad strekt een doosje mee. Hierin vinden zij een lootje, waarmee de weken erna, richting de kerstdagen, leuke cadeautjes afgehaald kunnen worden.

Ruya van Chico & Chico kinderkleding doet ook mee: ‘Ik probeer altijd mee te doen als er iets in Brielle georganiseerd wordt als het even kan. Het is goed om te merken dat er, misschien júist in deze tijd, saamhorigheid is. We moet het met elkaar doen, anders red je het gewoon niet’…. ‘Bij actie is het een verrassing voor mensen in welke winkel hun cadeautje wacht. Zo geven wij als winkeliers elkaar aandacht’.

Brielle Shopt Thuis
Want wanneer de doosjes vergeven zijn, kan de cadeautjesregen beginnen: op de webshop Brielle Shopt Thuis staan de lotnummers vermeld. Van maandag 23 november tot en met koopzondag 20 december zijn de cadeautjes op te halen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant