Deze loopeenden uit Indonesië zijn te koop bij de Wereldwinkel
Deze loopeenden uit Indonesië zijn te koop bij de Wereldwinkel

Grappige houten eenden uit Indonesië

Algemeen 1.128 keer gelezen

De loopeenden uit Indonesië, ook wel flesseneenden genoemd, kunnen niet vliegen, maar wel hoog opgericht rondlopen. De rompbouw is flesvormig en ze hebben weinig borst.

De "houten” eenden van de importeur Sarana lijken op die eenden. Ze zijn handgemaakt en kunnen zowel naar links als naar rechts kijken. Met vrolijke kleuren zijn ze beschilderd en elke eend heeft 'n unieke en eigenzinnige persoonlijkheid. Ze kunnen je interieur opvrolijken!

Het doel van de werkwijze van Sarana is het verhogen van de levensstandaard van de plaatselijke bevolking daar waar de producten gemaakt worden. Er wordt ook toezicht gehouden op factoren als arbeidsomstandigheden, milieubeleid, capaciteitsversterking en eerlijke prijzen. Tevens draagt Sarana kennis van de Westerse markt over op de producent in de vorm van adviezen of productontwikkeling.
Iedere dag kunt u in de Wereldwinkel binnenlopen tussen 10 en17 uur en u zult dan in de etalage vast en zeker nog andere houten eenden uit Indonesië zien! Ook is het weer bijna de tijd voor de jaarlijkse kerstpakketten! In de Wereldwinkel te Brielle is weer keus uit kant en klare pakketten, maar zelf een kerstattentie samenstellen is ook altijd mogelijk. Onze vrijwillige medewerkers vinden het leuk u daarbij te helpen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant